auditoria de seguretat

Auditoria de seguretat

És un servei destinat per a empreses, ens encarreguem de revisar la seva infraestructura per tal de trobar vulnerabilitats.

Tots els programari tenen vulnerabilitats per això és molt important mantenir-les actualitzades diàriament, i amb les configuracions adequades per evitar una intrusió al sistema.

esborrat segur

Esborrat segur

L'esborrat segur garanteix que tota la informació escrita alguna vegada en una unitat d'emmagatzematge sigui completament destruïda.

Després de l'esborrat segur cap tècnica forense podrà recuperar la informació de la unitat. 

L'esborrat segur és recomanat quan es vol canviar el propietari d'un equip que ha guardat informació confidencial, financera, etc.

informàtica forense

Informàtica forense

Des Datex podem rastrejar la informació que una vegada va ser escrita en la unitat d'emmagatzematge, i posteriorment va ser eliminada.

Farem un informe amb els requisits del nostre client, donant constància de les dades existents, no existents i de les dades que l'usuari intent eliminar.

ransomware

Ransomware

Hem estudiat casos de   ransomware des de les primeres versions, i tenim molt clar que prevenir amb un sistema de còpies de seguretat és molt més eficient que intentar recuperar les dades de sistemes segrestats per criminals.

Tot i això, des de Datex coneixem les vulnerabilitats d'aquests malware, i en moltes ocasions podem recuperar parcialment la informació.