Estàs buscant un servei de recuperació de dades?

No busquis més

Datex Recovery ha estat ajudant a centes d'empreses i particulars a recuperar la vostra informació valuosa de discos durs, grups RAID, memòries USB i altres dispositius d'emmagatzematge.

Datex és una de les millors empreses en recuperació de dades. Disposem d'eines, coneixements i trenta anys de professionalitat en el sector.

disc dur

Distintius

Marquem la diferència amb anys de treball i experiència

Tot tipus de suports

Discos magnètics, òptics, sòlids. No tenim límits!

Professionalitat

En el cas que no sigui possible extreure la informació el client serà informat, i li serà retornat el seu dispositiu d'emmagatzematge sense cap cost.

Ràpid i senzill

Truqui'ns i diganos el problema. La companyia de transport li recollirà el disc dur en el seu domicili per poder enviar-lo al laboratori.

Sense tarifes ocultes

Oferim preus inicials per a cada dispositiu. El diagnòstic és gratuït, sense dades no pagues.

Privacitat

Complim amb estàndards de seguretat europeus. Les dades són eliminats tan aviat com el client notifiqui d'una satisfactòria recuperació.

Conservació de garantia

IBM, WD, Segate i més empreses confien en nosaltres, per això no perdràs la garantia del teu dispositiu si és obert en els nostres laboratoris.

Estàs interessat? 

Contacta'ns

Filial Datex DSM

Som filial de l'empresa francesa Datex DSM, pionera en la recuperació de dades, que ha demostrat àmpliament la seva qualitat a nivell europeu.

Datex Europa compta amb la ISO 9001: 2008

Han confiat en nosaltres